Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 16. júna 2013

Plastové okná KÖMMERLING


                                                     



Krásny nový svet okien





Spoločnosť Kömmerling bola založená v roku 1897. Patrí medzi popredných svetových výrobcov plastových profilov pre výplne stavebných otvorov, ktorým sa venuje takmer 40 rokov. Od roku 1994 je výroba certifikovaná podľa DIN ISO 9001, čo je dôkazom vysokej kvality výrobkov. Disponuje množstvom ucelených, vzájomne kombinovateľných profilových systémov, čo je základnou podmienkou uspokojenia rôznych účelovo aj cenovo orientovaných požiadaviek zákazníkov. 

Spoločnosť Kömmerling  sa dôkladne venuje rastúcim nárokom na stavebné výrobky, čoho dôkazom je inovačný proces, ktorého najnovšie produkty ponúka aj naša spoločnosť Kégel - BAU. 


Profily Kömmerling  sa celosvetovo považujú za jedny z najkvalitnejších.


Kömmerling je tradičným výrobcom plastových profilov používaných na výrobu plastových okien. Tento moderný materiál získal za posledných 20 rokov na popularite a postupne si vydobil dominantné postavenie na európskom trhu.  Z celej ponuky alternatív si koncoví zákazníci obľúbili práve  plastové okná vďaka najpriaznivejším pomerom medzi užitočnými vlastnosťami a cenou.  




Systém profilu KÖMMERLING Eurofutur Classic


EuroFutur Classic – nový okenný systém pre vysoké nároky na funkčnosť a dizajn

EuroFutur Classic predstavuje nový viackomorový systém so stavebnou hĺbkou 70 mm pre výrobu plastových okien. Technickým znakom je inovatívna oceľová výstuha, chránená priemyselným vzorom s veľmi dobrými tepelnoizolačnými vlastnosťami.  

EuroFutur Classic je dostať v dvoch prevedeniach:
Prvé prevedenie je so štandardným krídlom a vyznačuje sa priamočiarym dizajnom, ktorý sa neriadi krátkodobými trendmi a tak sa dokonale hodí k všetkým typom fasád a tiež aj k starším typom stavieb.
Hodnota tepelnej izolácie Uf = 1,4 W(m2K) umožňuje dosiahnuť štandard nízkoenergetických domov už s cenovo výhodnými dvojsklami.

Druhé prevedenie s vypuklým krídlom a so svojím výrazným dizajnom a širokou obvodovou fazetou zodpovedá vnímaniu moderného štýlu. Vďakasvojim prídavným izolačným komorám ponúka táto varianta ešte väčšiu tepelnú izoláciu  (Uf = 1,3 W(m2K)). 
Vďaka početnému profilu rámu, krídiel, priečok a štulpovým profilom ponúka tento systém takmer neobmedzené možnosti konštrukcíí a tvarov 

Vysokým požiadavkám zodpovedá aj v oblasti zvukoizolácie a ochrany proti vlámaniu. Pri použití štandardných skiel je hluk znížený na 1/10. Kovanie vmontované v systéme profilov a pevne zošroubované s oceľovou výstuhou zaisťujú vasokú základnú bezpečnosť. Okná tried odolnosti WK1 a WK2 sa tiež dajú vyhotoviť konštrukčne. 
Tento systém ide príkladom aj v oblasti  ekologie. Svetovo prvý producent  KÖMMERLING používá k výrobe profilov recyklovaný materiál a to bezolovnaté PVC so "zelenými" stabilizátormi na báze vápniku/zinku. 
Počet komôr: 5
Počet tesnení: 2
Tepelná izolácia: koeficient Uf = 1,3 W/m2K – štandardné krídlo
Tepelná izolace: koeficient Uf = 1,2 W/m2K – zaoblené krídlo
Zvuková izolácia 
: 34-45 dB - podľa typu zasklenia




Systém profilu KÖMMERLING Eurofutur Elegance

EuroFutur Elegance – nový okenný systém pre vysoké nároky  na funkčnosť a dizajn

EuroFutur Elegance – nový viackomorový systém so stavebnou hĺbkou 70 mm definuje novú estetiku u plastových okien.  Svojim elegantným zaoblením rámov a krídiel vyžaruje EuroFuture Elegance silnú osobnosť a púta na seba pozornosť. Aj nudné fasády dokáže tento systém opticky zhodnotiť a a nechá ich zažiariť v novom lesku. 

Vďaka početnému profilu rámu, krídiel, priečok a štulpovým profilom ponúka tento systém takmer neobmedzené možnosti konštrukcíí a tvarov 

Tiež po technickej stránke je  EuroFutur Elegance TOP systémom. Hlavným znakom je jeho inovatívnosť, maximálne dimenzovaná výstuha s veľmi dobrými tepelnoizolačnými vlastnosťami. Hodnota tepelnej izolácie je  Uf = 1,4 W(m2K) umožňuje dosiahnuť štandardy pre nízkoenergetický dom už v prevedení dvojskla .
Výhodnou investíciouje tento systém v oblasti zvukoizolácie a ochrany proti vlámaniu. Už pri použití štandardných skiel je hluk znížený na 1/10. 
Kovanie vmontované v systéme profilov a pevne zošroubované s oceľovou výstuhou zaisťujú vasokú základnú bezpečnosť. Okná tried odolnosti WK1 a WK2 sa tiež dajú vyhotoviť konštrukčne. 
Tento systém ide príkladom aj v oblasti ekológie. Svetovo prvý producent  KÖMMERLING používá k výrobe profilov recyklovaný materiál a to bezolovnaté PVC so "zelenými" stabilizátormi na báze vápniku/zinku. 
Stavebná hĺbka: 70 mm
Počet komôr: 5
Počet tesnení: 2
Tepelná izolácia: koeficient Uf = 1,4 W/m2K – štandardné krídlo
Tepelná izolácia: koeficient Uf = 1,3 W/m2K – oblé krídlo
Zvuková izolácia: 34-45 dB podľa typu zasklenia





Systém profilu KÖMMERLING 88plus


Technicky špičkové hodnoty a optimálna hospodárnosť. 

KÖMMERLING 88plus je nový okenný systém a predstavuje tak kvalitný stupeň vo vývoji okenných profilov z umelej hmoty, aký ešte doposiaľ nebol dosiahnutý. Je to inteligentná konštrukcia novej generácie profilov, ktorý prináša mimoriadne zlepšenie hodnôt tepelnej a zvukovej izolácie  pre väčšie bezpečie a hospodárnoť.
KÖMMERLING 88plus znamená špičkový produkt, ktorý bol vytvorený pre novú kvalitu v stavebníctve a v bývaní.  
Zreteľne zlepšená je tepelná izolácia s optimálnymi termickými priebehmi.
Je to 6komorová technika, komory sú dimenzované tak, aby zabezpečovali vynikajúcu tepelnú izoláciu. Viac pohodlia ponúka vďaka hodnotám  Uf, od 1,0 do 0,8 W/(m2K), ktoré zabezpečuje menšie riziko kondenzátov a vyššej teploty povrchu.
Vlastní vysoko izolačný systém tepelného stredového tesnenia. Tri tesniace roviny v drážke krídla a rámu zabezpečujú lepšiu ochranu voči prudkému dažďu a zabezpečuje vysoku vzduchotesnosť. 
Pokrokové tesnenie drážky krídla zaisťuje dodatočnú tepelnú izoláciu. 

Viac priestoru a stability pre zvukovú izoláciu a bezpečie:
Lepšia zvuková izolácia než u systémov 70 mm. Veľké spektrum zasklievania (24-46/52 mm), silnejšie sklá za účelom zvýšenia tepelnej izolácie, trojskla, zvukovej izolácie a zvýšenia bezpečnosti. 
SPoľahlivá solídnosť a enormná konštrukčná zaťažiteľnosť:
S dlhou životnosťou a robustnosťou sa môže pochváliť vďaka vylepšenej statike. Je nenáročný na údržbu vďaka spôsobu umiestnenia okenného kovania, ktorý je chránený v priestore za tepelným stredovým tesnením. 
Integrovaný, regulovateľný systém základného vetrania KBE ClimaTEC_70  pre zdravé prostredie
Stavebná hĺbka: 88 mm
Počet komôr: 6
Počet tesnení: 3
Tepelná izolácia: koeficient Uf = 1 až 0,8 W/m2K – podľa typu zasklievania




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára